Zoeken
  • ilse432

Strategische Transformatiesteun

Bijgewerkt op: 24 jun. 2020

Heb je als bedrijf een grote investering gepland waardoor je als onderneming sterk gaat groeien? Komen daarbij innovaties aan te pas? En moet je voor je medewerkers de nodige opleidingen voorzien om meer performant te kunnen werken? Dan ondersteunt de Vlaamse overheid je bedrijf via de Strategische TransformatieSteun. Hierbij worden zowel de investeringen als de opleidingen omtrent de transformatie gesteund. De investeringen worden gesteund voor 8% en de opleidingen voor 20% van de kosten, dit tot maximaal 1 miljoen euro.

Wat ? Investeringen en opleidingen die essentieel zijn voor het doorvoeren van het investeringsproject voor een strategische groei

Duur ? Maximum 36 maanden

Steun ? Basissteun van 8% voor investeringen en 20% voor opleidingen

Indiening ? Ten laatste indienen de maand vóór de investeringen of opleidingen plaats vinden

Criteria ? Een project wordt beoordeeld op basis van volgende criteria waaronder innovatie, kwaliteit van het management, versterking voor de onderneming, internationalisering en verduurzaming.

Samen met u kijken wij of uw project voldoet aan de voorwaarden van de Strategische Transformatiesteun. Daarna werken wij het dossier uit en helpen met indienen. Na goedkeuring begeleiden we u verder tot dat u alle subsidies heeft ontvangen.

Relise biedt de dienstverlenging aan op basis van ‘No Cure, No Pay’.24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven