Zoeken
  • ilse432

Vacature : Innovatie adviseur

Relise is een adviesbureau gespecialiseerd in het aanvragen en begeleiden van subsidieprojecten voor bedrijven. De meest courante bedrijfssubsidies zijn voornamelijk gericht op onderzoek, investeringen, en opleidingen voor werknemers. Sinds 2008 begeleidt Relise bedrijven met het aanvragen van subsidies in deze domeinen. Onze klantenportefeuille is gevarieerd en bestaat zowel uit wereldspelers als kleine familiale bedrijven en start-ups. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Innovatie adviseur


Wat is je rol ?

We zijn op zoek naar iemand met een passie voor innovatie en technologie. Je bent geïnteresseerd in de nieuwste evoluties en trends binnen de hoogtechnologische sectoren. Je hebt een wetenschappelijke achtergrond en bent afgestudeerd als ingenieur (industrieel, handels, IT, bio, chemie, …) met een uitgesproken interesse in industriële toepassingen.

Wij zijn op zoek naar iemand die complexe technologieën inzichtelijk kan voorstellen bij de opmaak van het subsidiedossier voor de klant. Je kan je vlot inleven in het verhaal van de klant en je kan de toekomstplannen van de klant vertalen in een duidelijk gestructureerde (zakelijke) tekst die de basis vormt voor de beoordeling van het dossier. Veelal starten we bij onze klanten van een leeg blad en gaan door middel van de juiste vraagstelling en analyse een dossier schrijven zodat we een correct, volledig en overtuigend dossier kunnen indienen bij de bevoegde instanties.

Communicatie met de klanten is hierbij belangrijk, vaak zijn er bij de klant meerdere personen betrokken en is het een kwestie om van iedereen de juiste info tijdig te verkrijgen zodat het dossier kan opgesteld worden.


Wie zoeken we?

Naast een vlotte wetenschappelijk georiënteerde schrijfstijl, zoeken we een adviseur die zich graag inleeft in de technologische domeinen en projecten van verschillende klanten. Kennis van subsidies is voor ons geen vereiste, maar kan wel een pluspunt zijn. De kennis in deze materie zal je stap voor stap bijgebracht worden. Een leergierige houding tijdens de projecten die je samen met collega’s zal doorlopen vinden we belangrijk. Klanten bepalen vaak deadlines om een dossier in te dienen waardoor er regelmatig onder tijdsdruk moet geschreven worden. Aangezien de beschikbare informatie vaak zeer beknopt is, hangt de redactie van een volledig subsidiedossier in grote mate af van uw creativiteit, opzoekingswerk en doorzettingsvermogen. Het eindresultaat moet getuigen van hoogstaande kwaliteit en oog voor detail..

Administratieve en organisatorische vaardigheden zijn ook zeker een pluspunt. Je beschikt over een bachelor of master diploma in een wetenschappelijke of IT richting en naast een perfecte kennis van het Nederlands is ook een zeer goede kennis van Engels en een voldoende kennis van het Frans een pluspunt.


Wat kunnen we je bieden?

Binnen Relise werken we als een klein, hecht team samen. Vertrouwen, heldere communicatie, openheid, flexibiliteit, zin voor initiatief en elkaar ondersteunen zijn hier kernwaarden. Als kleine groep willen we samen werken aan groei en hierdoor krijg je de kans om samen met je collega’s het bedrijf verder uit te bouwen. Daarnaast kan je meegenieten van een gezellige werkomgeving waarbij je ook in contact komt met een veelheid aan bedrijven die elk hun eigen cultuur en manier van werken hebben. Jouw plaats van tewerkstelling zal in eerste instantie voornamelijk in Lokeren zijn in onze gezellige coworkspace. Uiteraard ben je ook vaak op locatie bij klanten. In functie van je ervaring en traject is ook gedeeltelijk thuiswerk mogelijk.

Tenslotte bieden we een competitief verloningspakket, inclusief extralegale voordelen (onbeperkt verlof, gsm, maaltijdcheques, …)


Ben je geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief en CV via ilse@relise.be.

Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Ilse Nijs, +32 486 37 80 83.23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven